18.01.2020 г., 7:52 ч.

Сърцето ми е в болнични. 

  Поезия » Любовна, Философска
349 0 1

 

Недейте повече! Не си помисляйте!

Не идвайте в живота ми! Заключих.

Внимателно ме чуйте и записвайте!

Защото мога и случайно да се случа!

Не дай си Боже! Плюйте в пазва! 

Изпийте ме за страх и против уроки! 

Аз цял живот от евтиното пазех се. 

Сега пък толкова ли скъпо струвам? 

Защото сякаш съм една утопия. 

Несбъдващ се в наявето, кошмар. 

Какво пък толкова? Света широк е. 

Горят все още мъжките пожари. 

А мен ме остави във ъгъла! 

До болка чувствам мрака в себе си. 

Познавам мъчното безсъние 

и грозните в душата, белези. 

Недейте, моля Ви! Не идвайте! 

И Ти, и други като тебе, повече... 

За мене прав съм си. Не се обиждайте! 

Сърцето ми почивка е. Във болнични... 

 

(Danny Diester) 

(Стихопат) 

 

 

 

 

 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??