17.10.2024 г., 6:22 ч.

Сърцето ми обича да те гледа 

  Поезия
83 1 0

Сърцето ме обича да те гледа

и после в погледа ти да цъфти,

мигът е пръв и сякаш е последен,

а после в новия изгряваш ти.

 

И после миг след миг как продължаваш

да се разливаш, мъжка красота

и в къдравата ни щастлива лава

летиш с любов, и аз с любов летя.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??