15.11.2006 г., 12:58 ч.

сърцето ми плаче.... 

  Поезия
1216 0 5
сърцето ми плаче...
разкъсано на хиляди парчета,
парчета който събирам и
до днес,
вярвайки че ти си този,
който ще ми донесе
щастие и добра вест....
сърцето ми плаче...
плача и аз в този час,
разкъсвана от мисли и
искам пак да ни има нас...
само ние...
без никой друг,
забравени дори от света...
живеейки в нашия кът...
но връщам се пак към реалността...
и сълзите потичат от очите,
щом знам че няма го огъня в гърдите...
сърцето ми плаче..
раздирано от твойте лъжи,
и спомените-как изгори ти мойте мечти...
мечтите да бъдем заедно до края,
но ето че душата ми пак
за теб ридае...
сърцето ми плаче,
останало само с мисълта,
че никой друг не ще дари му
частица дори от любовта...
сърцето ми плаче,
заедно със него и аз
и не мога да се оттърва от мисълта
че ни имаше някога нас.......

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??