6.10.2022 г., 10:40 ч.

Сърцето ми вземи с обич 

  Поезия » Любовна
218 0 0

       

Сърцето ми вземи с обич

 

Когато ветровете бурни

погубят чувствата във мен…

Когато образи красиви

изчезнат с идващия ден…

 

Сърцето ми вземи със обич,

открий във него пепелта,

в която още светят цветно

искриците на любовта!

 

И запази каквото можеш,

защото то ще те дари

със любовта ни невъзможна,

живяла в нашите души!

 

            Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??