3.12.2008 г., 20:15 ч.

Сърцето победи 

  Поезия » Любовна
548 0 1

Ти не ме обичаш вече, всичко било

свършило, нали така?

Мислите ти - някъде далече

гибелно обричат моята душа.

 

"Всичко свърши - но ти недей да

съжаляваш" - всеки казва и повтаря

ми това.

Чувствата си ти недей издава -

престори се - било е игра.

 

Защо ли трепва моето сърце,

увлякох се - нима ще ме презираш,

имам право да потърся

своя път към радостта.

 

Но все пак - ти прости!

Прости, че те обичах

не желаех, но сърцето победи!!!...

© Юлия Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??