22.01.2005 г., 11:50 ч.

Сърцето погива 

  Поезия
1169 0 3

Сърцето умира.

Пада в прахта.

Последна надежда?!

И тя избледня...

 

Сърцето умира.

Цялото в кръв.

Остана ли пламък?

И той изгоря...

 

Сърцето умира.

Разкъсано стене.

Дали ме обичаш?

Вече няма значение...

 

Сърцето умира.

Цялото във рани.

Дали те обичам?

Само ти знаеш...

 

Сърцето умря.

Изгуби се в Ада.

Ще намери ли Рая?

Едва ли...

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • оле много е якууу
  • мерси много пепина твоето мнение е много важно за мен
  • Браво Теодора! Много е хубаво! Заслужава си 6-ица според мен
Предложения
: ??:??