4.12.2004 г., 8:21 ч.

Сърцето помни всичко 

  Поезия
1246 0 3
Чувствам се отново наранен
Чувствам се така различен
Знам че няма да си с мен
Но все още много те обичам

Всеки миг прекаран в самота
Ми донася мисълта за тебе
Всеки малък миг във тишина
Всеки път е уж последен

Спирам аз за теб да мисля
Спирам, не си вече в мен
Но отново ти изникваш
Като огънят, възпламенен

Моля се да се избавя
От прекрасния любовен плен
Да избягам, без да те забравя
Да изчезнеш но да си със мен

Що за странно пожелание
Как съдбата да ми угоди
Да изчезне моето страдание
Без да губя сладките мечти...

Мисля си, че те забравям
Но сърцето помни всичко
Помни и не ме оставя
Да забравя, че те обичам

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • БРАВО За страхотните стихотворения!
  • Какво да се прави...любовта движи света.
  • Хареса ми, много добре дозирано по отношение на ритъма и римите. Ах, тази любов! Темата й е неизчерпателна.
Предложения
: ??:??