27.10.2008 г., 17:01 ч.

Сърцето - съдия 

  Поезия » Друга
603 0 7

Сърцето е съдия опасен -

то често съди и без вина,

щом някой,  вперил поглед сластен,

посей на ревност горчивите зърна.

 

Във власт на неписани канони,

без здрава мисъл и в здрачен цвят

присъжда по небивали закони,

осъдило най-вече себе си на глад.

© Мадлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??