27 окт. 2008 г., 17:01

Сърцето - съдия 

  Поэзия » Другая
610 0 7

Сърцето е съдия опасен -

то често съди и без вина,

щом някой,  вперил поглед сластен,

посей на ревност горчивите зърна.

 

Във власт на неписани канони,

без здрава мисъл и в здрачен цвят

присъжда по небивали закони,

осъдило най-вече себе си на глад.

© Мадлен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??