Oct 27, 2008, 5:01 PM

Сърцето - съдия 

  Poetry » Other
611 0 7

Сърцето е съдия опасен -

то често съди и без вина,

щом някой,  вперил поглед сластен,

посей на ревност горчивите зърна.

 

Във власт на неписани канони,

без здрава мисъл и в здрачен цвят

присъжда по небивали закони,

осъдило най-вече себе си на глад.

© Мадлен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??