17.11.2007 г., 10:14 ч.

Сърцето ти... (3) 

  Поезия » Любовна
876 0 20

Кое е всъщност ценното в живота?
Снегът във побелелите коси?...
Невзрачно утро, зазорило вяло
във заслепените от болката очи?...
Или жадуваната обич във мечтите
на вечното и младото сърце,
импулсите и трепета, искрите
в горещи, от любов опърлени ръце?... 

Най-ценното у тебе е сърцето...
тъй топло и копнеещо любов...
Надеждата, мечтите неотнети
преливат се в деня, отново нов...
Дори и сняг да пада във косите,
държиш ме нежно в силните ръце...
Не виждаш ли в очите ми искрите?...
С любов поглеждам в твоето сърце...

Надникнах във душата ти, замислена...
стаила дъх сред тази красота...
Мечтаех те, и вярвах, че е истина,
че съществува, споделена обичта...
Изгубена в лъжи, от мрак изстинала,
надежда не изгубих досега...
По-истински от теб дали съм имала?...
Дочаках те най-сетне, любовта...

© Мила Нежна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??