9.11.2008 г., 9:39 ч.

Сърцето ти студено 

  Поезия » Любовна
545 0 1
 

Сърцето ти студено
гледа тъжно моето лице сломено.
Сърцето ти студено
от години все е тъй непроменено.

Сърцето ти студено,
не ще се доближи до мен.
Сърцето ти студено,
прави пуст и  моят ден.

Сърцето ти студено
кара ме да чувствам болка и тъга.
Сърцето ти студено
прави празна моята душа.

И знаеш, както знам и аз,
че обвива и други сърца с този мраз.
Знаеш и че винаги ще търси онази топлина,
капка, за да се пребори със погубващата самота.

2006

© Радена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??