Смели, сърчицата,
по света туптят.
Чисти, личицата,
щастие искрят.
Горди, планините,
правят слънчев път.
Райски, долините,
с птича глъч цъфтят.
Изворчета, ето,
бликат живини.
Пее и морето
с радостни вълни.
Няма край играта,
греят небеса
щом тупти земята
с детски чудеса.
Агапея Полис
(05 май 2011г.)
© Агапея Полис Всички права запазени