Буквичките вече знам –
ето “А”, а ето - “Е” .
Пиша писъмце на мама,
а накрая – сърчице!
После смее ми се татко,
казва – буква то не е.
Но не знае колко сладко
е за мама – сърчице!
зная букви още две.
Ще приготвя утре рано
и за тате – сърчице!
Ех, че са щастливи с мама
с умничкото им дете.
Зная, ще ме гушнат двама,
че за тях съм сърчице!
© Мария Всички права запазени