22.06.2021 г., 13:24 ч.

Сърдечни дълбини 

  Поезия
516 3 17

Сърцето има скрити дълбини,

които само Бог ги разпознава,

живеем с външните си добрини,

но истината тлее като лава,

 

за да избухне в тих нечакан час

и сред сълзите да потърсим пристан

божествен пристан, кротко чакащ в нас,

с Божествената вселюбяща истина.

 

За да простим на себе си това,

което не успяваме, се молим

да ни прощава Бог. И след гнева

се раждаме от милост, с вяра в полет.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??