6.07.2011 г., 8:51 ч.

Сървайвър 

  Поезия » Хумористична
830 0 1

             Гледах аз една игра,

             Sarvivor наричеше се тя.

             Луд купон бе там

             и глад голям.

             Бъч е моят фаворит.

             Оставил бе бременна жена,

             за да оцелява в голямата игра,

             но, уви, накрая изгърмя

             и не можа да грабне голямата пара.

             Дренски е боец голям

             и на острова на мъртвеца стоя сам.

             Без хляб и без вода със стратегия добра

             се върна в истинската игра,

             но и той изгърмя.

             Светла шампион е тя

             и затова с Гецата са на върха,

             но един от тях ще бъде, знам, собственикът

             на сандъка голям.

             Пиша тия редове в едно кафе

             и чакам третия сезон, за да видя

             кой ще стане шампион.

 

 

            Luska (2007г.)

© Людмила Паскова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??