Гледах аз една игра,
Sarvivor наричеше се тя.
Луд купон бе там
и глад голям.
Бъч е моят фаворит.
Оставил бе бременна жена,
за да оцелява в голямата игра,
но, уви, накрая изгърмя
и не можа да грабне голямата пара.
Дренски е боец голям
и на острова на мъртвеца стоя сам.
Без хляб и без вода със стратегия добра
се върна в истинската игра,
но и той изгърмя.
Светла шампион е тя
и затова с Гецата са на върха,
но един от тях ще бъде, знам, собственикът
на сандъка голям.
Пиша тия редове в едно кафе
и чакам третия сезон, за да видя
кой ще стане шампион.
Luska (2007г.)
© Людмила Паскова All rights reserved.