17.07.2009 г., 14:49 ч.

Със силата на седемте небета 

  Поезия » Любовна
695 0 19

Ти идваш от приказен сън,
посипана с брилянти мечта.
Отправя ли поглед навън,
искам да те докосна с ръка.

Изгарям от страстно желание
да ти повтарям всеки ден
думите с небесно послание:
Най-прекрасната си за мен.

Обичам красивата ти душа,
обичам очите ти засмени.
Слети са завинаги две сърца,
от божествена обич запленени.

Огнено е чувството ни и вечно,
непознато на малката планета.
Помни, обичам те най-сърдечно,
със силата на седемте небета.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??