29.11.2019 г., 14:04 ч.

Със словото на Бог ще атакувам 

  Поезия
297 0 0

По-силен е този който е в мен, 
от онзи, който е в света, 
за това сега, в този ден, 
разрушавам плановете на сатана.

Защото Бог не ми е дал дух на страх, 
а на сила любов и себевладение
и силата ми е от Бога... Ах! 
И готова съм за нападение.

Аз знам че сатана да падна чака
и с нещо да ме изкуши, 
но със слово съм готова за атака, 
Словото което може да я разруши. 

Да развали дяволския план, 
да развърже, всякаква верига, 
и ако падна, някога в капан, 
това е словото, което ме издига... 

Ето, давам ви власт, 
да стъпвате над змии и скорпиони
*, 
със словото съм въоръжена аз, 
ако сатана, отново ме подгони.

И каквото вържете на земята, 
ще бъде вързано и на небето**,
 
и със силата на Бога, не сама, 
всяко оръжие на дявола ще погася. 

Оръжието ми е в словото, което Бог е дал, 
с него Сатана ще атакувам
не сама, а с Бог, защото да е с мен е обещал, 
затова и аз до край, ще му слугувам!


* - (Лука 9:10)

** -  (Матея 18:18)

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??