22.12.2007 г., 0:43 ч.

със сълзи 

  Поезия » Друга
512 0 4

 

 

 

 

 

 

Колко пъти сълзи на очи от писма,

колко пъти от спомени скъпи.

Нито веднъж не падна сълзата,

прага тя не пристъпи.

Нека напират,

нека тежи,

кога ще извират?

Тишината мълчи.

Продължавам да крача с още една

тежка, напираща, неузряла сълза.

 


 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??