9.12.2016 г., 23:00 ч.

Със звездите 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
396 0 0

дълбоко в себе си зная
че след време
двамата с теб
ще бъдем съзвездие 
и други като нас 
ще ни гледат 
и някакъв мъж 
ще им разказва историята ни
как сме се любили 
с погледи само
как сме докосвали 
душите си с думи
и как кожата ми е настръхвала 
щом те усетя да идваш 
ще им разказва за края 
на погледите 
и как сме се гонели 
из държави 
войни 
и други любови 
ще сме съзвездието
което си спомня 
какво е да слушаш
за други съзвездия. 

© Ника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??