дълбоко в себе си зная
че след време
двамата с теб
ще бъдем съзвездие
и други като нас
ще ни гледат
и някакъв мъж
ще им разказва историята ни
как сме се любили
с погледи само
как сме докосвали
душите си с думи
и как кожата ми е настръхвала
щом те усетя да идваш
ще им разказва за края
на погледите
и как сме се гонели
из държави
войни
и други любови
ще сме съзвездието
което си спомня
какво е да слушаш
за други съзвездия.
© Ника All rights reserved.