29.05.2010 г., 1:58 ч.

Съсипваш всяка част от мен 

  Поезия » Любовна
901 0 2

Сълзите ми капят часове наред
и всяка от тях ми разбива сърцето.
Те са като послания към теб
да ми върнеш всичко отнето.

Съсипваш всяка част от мен,
а после ме наричаш егоист.
Винаги си толкова студен,
а накрая аз излизам непукист.

Ще съжаляваш някога, помни,
дори сега да бъда победена.
Някой ден и теб ще те боли,
но аз ще бъда вече променена.

© Мартина Аврамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??