16.12.2005 г., 22:27 ч.

Сътворение 

  Поезия
645 0 1

Когато Господ сътворил света,

решил човека да накаже,

да страда и обича до смъртта,

че живота не е лесен да покаже.

           

Любов в сърцата Бог е дал,

            сълзи от радост или болка,

            любов, омраза и печал,

            всичко дадено ни е от Бога.

           

 Път на всеки човек начертал,

по който да мине в своя живот,

нарекъл го просто “Съдба”,

и на всеки един дал по една.

© Сиска Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми хареса, но подреди втората част от стиха и ще стане чудесен!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??