21.09.2010 г., 15:13 ч.

Сътворение 

  Поезия
348 0 2

И се сътвори

и се роди -

като крило на птиче си,

събудено,

готово да лети,

да се отвори

и да обходи

всички красоти,

които в себе си

предчувства,

и спомня си

преди да ги е виждало -

като усмивката

по устните.

Непознаващо прегради,

родено хоризонтите

да води -

по светите си земи.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??