29.11.2023 г., 6:23 ч.

Сюита за цигулка 

  Поезия
121 1 0

Танцува по струните лък на цигулка:

Табун от коне, препускащ в поляна.

Детски смях бурен и скърцаща люлка.

Любовни сълзи - поредна измама.

Полет при вятър на есенни листи.

Влюбен щурец в пълнолуние росно.

Менци. Девица. Извор избистрен.

Майчини ласки в безсънните нощи.

Рисунка на сняг. Тишина и пъртина.

Замръзнал прозорец. Звън на висулка.

Коледен трепет и любов до камина.
 

Танцува по струните лък на цигулка

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??