10.09.2007 г., 23:10 ч.

СЮЖЕТ ЗА ФИЛМ 

  Поезия
804 0 13
Те се срещат на гара...
Той е лек, неглиже...
Тя не пуши цигари...
Той предлага кафе...
Тя приема свенливо...
Той усмихнат лети...
Тя е Райски красива...
Той от обич гори...
Тя почти е на трийсет...
Той е с бяла коса...
Тя прилича на птица...
Той целува ръка...
Тя не се притеснява...
Той предлага масаж...
Тя надежди не дава...
Той набира кураж...
Тя е лудо щастлива...
Той залага на ход
и със нея се скрива...
Този филм е " ЛЮБОВ!"






© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??