19.05.2017 г., 11:17 ч.

Сюжет за неразказана приказка 

  Поезия » Любовна
373 0 2

 

 

Тя не е героиня от приказка,
той не иска да бъде поет,
но между тях се случи връзка,
която да напомня сонет.

 

Той не беше Малкият принц,
тя не беше кокетната роза,
но изтанцуваха най-красивия танц
и не влязоха в скучната проза.

 

Тя не сънува красиви сънища,
той не влиза в нейния сън,
но заедно правят избор за пътища
и живеят в красив полусън.

 

Тя е просто жената любима,
той е просто избраният мъж,
даже и в лютата зима
пътека им прави цъфнала ръж.

 

Павлина Стоянова
22.02.2017г.

© Павлина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??