30.09.2007 г., 20:25 ч.

Съвет 

  Поезия
495 0 1
Моля те, не се предавай!
Бори се - ти не си поредната глупачка!
Моля те, не позволявай
някой като него да те мачка!

Ти достойнство имаш,
а от него всичките са по-добри
Ти можеш от живота всичко хубаво да взимаш,
а не по "някой си" да рониш своите сълзи!

Какво ти даде, ми кажи?
КАКВО ДО ДНЕС ТИ ПРЕДЛОЖИ ТОЙ?
Отговори ми - струва ли си да тъжиш?
Или залъгваш се че "ТОЯ" някога ще Бъде само твой?!?!

Вярно, не е като всички съвсем,
но това дали е хубаво или не?
Не може, когато за плейбойче е роден,
ти пред него да стоиш на колене!

Моля те, момиче, осъзнай се!
Така само губиш ценно време.
Има по-хубави, признай си!
Да се чуди човек защо въобще ти дреме!

Момчета навсякъде - колкото желаеш,
но сред тях има и наистина добри,
остави го, нещастник е и ти го знаеш.
Мислиш ли, че на него му пука за твоите сълзи?

Тежко е, знам - обичаш го ти
и трудно всичко ще забравиш,
но остави го по дяволите да върви!
Ти си силна и ще се оправиш!

Знам, че той ще се осъзнае,
какво загубил е, ще разбере,
но негов ред е болка да познае,
вярвай, от нея много ще си събере.

Знаеш ли, мила, всичко се връща
и за твоята мъка ще плати
и знай, животът често се обръща,
утре победителка ще бъдеш ти!

Давай, момиче,Гoре главата
и само гледай напред,
на този идиот разкажи му играта,
да страда май е неговия ред!

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??