29.10.2014 г., 22:35 ч.

Съвет 

  Поезия » Хумористична
424 0 1

                     Съвет

 

             Лошото мина - кураж

             остана по-лошото,

             тъй, че яваш!!!

 

                      Мираж

            

             Бракът е като мираж в пустинята -

             с дворец, палми и камила.

             Първо изчезва дворецът,

             след това палмите

             и остава само камилата

             "милата"!

               

            

                      

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ганчо днешните хумористични миниатюрки са порастнали по качество с една категория.Шегичка - харесват ми и двете.Много сполучливи!
    Следващите - с още една категория!
    Поздравявам тте и лека нощ!
Предложения
: ??:??