20.01.2010 г., 21:59 ч.

Съвремие 

  Поезия » Гражданска
603 1 14

Омръзна ми душици дребни

да вкарват живота в калъп,

да налагат делата си вредни -

след тях мрачен и сив е светът.

 

Те не са двама и трима,

йерархия някак градят,

важен  пост трябва да имат

и на трон сякаш седят...

 

Докога битието ще тровят,

съвети ще дават навред?

Дано скоро пиедестала им сровят -

да се открие пътят напред.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??