1.07.2017 г., 20:15 ч.  

Създадени от светлина 

  Поезия » Философска
349 1 2

Създадени от светлина

 

Дори и след триста години
денят ще е ден след нощта,
ще има простори красиви,
създадени през мисълта.

 

Политат в небето заблуди,
иззижда стени глупостта,
но имаш ли паметни струни,
разбираш гласа на духа.

 

Разбираш, докосваш живота
с най-нежната топла ръка,
съдбата ти дава отсрочка
и ти си създател в света.

 

Дано и след триста години
от нас да остане следа
по тези простори красиви,
създадени от светлина.

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??