Пред мен застана в озарение
и тръгнахме в пътя безметежен,
чрез ефирното ни мигновение,
запазващо и днес дъха ни нежен,
в който двамата, чрез тъждеството,
навлязохме в тишина пречиста,
а там постигнахме си естеството
на божественост, с любов лъчиста,
но този миг остава си конпежен
с безкрайното си умиление-
да преживяваме света безбрежен,
извор чист на нашто вдъхновение.
-Създадохме с тебе обща страст-
в сърцата ни е неизменна част.
© Валери Рибаров Всички права запазени
Да, цялото като част от душевността на всеки от влюбените.Това е важен момент.
Поздрав!