18.11.2017 г., 9:38 ч.

Създай ме Боже ...моля те...съгради ме.. 

  Поезия » Любовна
556 0 5

Създай ме Боже ...моля те ...съгради ме...
за моя мил.. любим... Ти ...сътвори ме...
От най-вълшебния прашец...
снага извай ми ...за да искря...
в неговите ръце отрудени и нежни ...
и за очите му Вълшебни...
Вземи от чистите води в Едем...
и влей ги в мен...
живата вода да бъда...
когато жажда го мори...
В сърцето мое ...Ти вгради...
онази Обич Твоя... безпределна..
За да любя него ...и всеки негов миг...
на радост и на тъга горещи...
За да се преражда ...за живот...
За очи... ти ми постави...
Вълшебството на неговите мечти...
...за да твори ...и във Щастие да искри...
С нежността от птича песен..
ти помилвай моя глас и смях..
за да радвам него... и неговия свят...
Страстни устни ...Боже... ти ми... нарисувай...
с тях болката му да изпивам...
и в страст ...да го рисувам ...всеки нужен миг...
С Душа ме ти дари ...като Вселената..
...на Твоите Мечти...
За да съградя Едем за нас...
Твоят Дъх ми Ти вдъхни...
Дихание да бъда ...за бъдните ни дни...
Тогаз със Слънчев лъч ...и ме събуди...
за да бъда ...Изгрев... за дните му честити...
...и за нашия живот...
Благодаря... Ти Отче... Благодаря...

Соня Георгиева...Сени

© Соня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??