30.10.2006 г., 0:47 ч.

СЪЗЕРЦАНИЕ (цикъл) 

  Поезия
716 0 9

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Хубави ласки
обричат в изгнание
настръхнала плът
-
Алени мечти
пораждат желание
за момина гръд
-
Йони атоми
събран възбуден полъх
в ядро на екстаз
-
Кандило свети
молитвеник разтворен
изповядан грях
-
Умиращ ритъм
конвулсия последна
в горещи тела




ЧАР........цикъл източни форми....26.10.06

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??