30 oct 2006, 0:47

СЪЗЕРЦАНИЕ (цикъл) 

  Poesía
714 0 9

Obra no adecuada para menores de 18 años

Хубави ласки
обричат в изгнание
настръхнала плът
-
Алени мечти
пораждат желание
за момина гръд
-
Йони атоми
събран възбуден полъх
в ядро на екстаз
-
Кандило свети
молитвеник разтворен
изповядан грях
-
Умиращ ритъм
конвулсия последна
в горещи тела




ЧАР........цикъл източни форми....26.10.06

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??