27.08.2007 г., 10:10 ч.

Съзнаваш ли? 

  Поезия
614 0 3
СЪЗНАВАШ ЛИ?

Съзнаваш ли какво ми причиняваш,
о,ти, невидим образ във студени дни?
Ти знаеш моя свят да управляваш,
макар и със неискани от теб злини.

Съзнаваш ли,че времето отлита
и никога не е било мираж,
съзнаваш ли,че то не пита
дали ти трябват смелост и кураж?

Съзнаваш ли,прощаваш ли ти мойте грешки
направени в стремежа към мечта?
Съзнаваш ли ти колко радост носиш
със своята усмивка на изстрадала душа?

Съзнаваш ли ти колко трудно е  да кажа
и колко сила ми е нужна за това,
не искам аз от теб да се откажа,
а и не мога-вместо мен решава любовта!

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??