13.05.2008 г., 22:50 ч.

Съзвездие от обич 

  Поезия » Любовна
695 0 12
От моето "Обичам те"
не те боли!
Не къса страници
в сърцето.
Заучените думи
не шепти,
а просто себе си мълви.
Слънце мое,
злато скъпоценно!
Във душата
цветето поникнало.
Разлисти сърцето си
в звезди.
Говори ми, говори...
Няма песен
другаде такава
с чудната мелодия
от светлини.
Няма другаде
звезди такива,
като в твоите очи.
Аз потъвам
във съзвездие от обич
с дланите ти -
друм от нежност.
В необятнотното
на устните ти страстни,
в свят
на моите
сбъднати мечти.
От твоето "Обичам те"
гори
пламъкът
на цялата Вселена
на сърцето ми.
И преляла
от любов
в лъчи,
Слънчева
изгрявам
във очите ти...




© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??