13.04.2007 г., 19:55 ч.

Тайна  

  Поезия
662 0 0
Изричаш думи-тайни,
шепнеш ги в тъмнина,
обляти в топлина,
носещи се по вятъра.

Птица нежно ги улавя
и понася ги далеч.
Изпуска ги в бяла светлина
и обливат се в тишина.

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??