Apr 13, 2007, 7:55 PM

Тайна  

  Poetry
668 0 0
Изричаш думи-тайни,
шепнеш ги в тъмнина,
обляти в топлина,
носещи се по вятъра.

Птица нежно ги улавя
и понася ги далеч.
Изпуска ги в бяла светлина
и обливат се в тишина.

© Дани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??