18.11.2015 г., 7:29 ч.

Тайна 

  Поезия
699 0 10

 

                               

 

Самотата се разплака. Дожаля ù.

Обеща ми, че след два дни ще си тръгне.

Тя не знае, че съм вино отлежало

и отдавна на съдбата си обръгнах.

 

 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??