20.02.2008 г., 22:38 ч.

Тайна 

  Поезия
646 0 1

Уж всеки има свойта тайна малка,

но за чуждо любопитство тя е залъгалка.

Уж ревностно я пазим и таим,

а всъщност копнеем да я споделим.

И тогава ти олеква на душата,

няма го и онзи глас в главата,

който караше те да мълчиш,

когато идеше ти да крещиш.

Трябваше да е човек определен,

а го каза именно на мен.

Разкри ми малката си тайна,

дива, луда и омайна.

Май прекалих, време е да спирам,

все пак беше тайна, разбирам.

© Милослава Сръндева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасно е! Остави ме без думи...може би ,защото всеки има своята малка тайна и докато го четях се сетих за моята...и се почувствах сякаш аз съм описала точно какво чувствам. Невероятно е!
Предложения
: ??:??