24.04.2009 г., 20:48 ч.

Тайни 

  Поезия » Друга
715 0 2

Тайни

 

Бяло слънцето изгрява,

показва силата си пред звездите,

могъщи тайни то издава,

могъщи тайни за мечтите...

 

Мънички ръчички към него се протягат,

ръчички на мъничко дете,

тайните искат да улавят,

тайните за усмихнато сърце...

© Армагедон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??