29.11.2023 г., 15:36 ч.

Тайно 

  Поезия
135 0 0

Помня адреса
и тротоара,
люлката и едно такси.
До депресия
ме докара.
Няма кой да ме спаси.

Едни бонбони
с вкус на уиски,
леко водка и малко джин.
Незаконни
срещи близки,
като в някъв horror филм.

В твоята стая
доста крайно
ние заключаваме вратите.
Всичко става
супер тайно
и прикриваме следите.

Чат, звънене,
SMS-и.
Всичко бързо се изтрива.
Имаш мене
по адреси.
Т’ва те прави теб щастлива.

На непознати
с теб се правим
тук и там, пред всички хора.
В любовта ти
все се давим.
Едни невинници в затвора.

Празен спомен
в мен остави
да ме мъчи доживот.
По начин долен
с мене прави
изневяра, не любов.

© Krischo Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??