19.04.2008 г., 9:38 ч.

*Тайно рандеву* 

  Поезия
1064 0 8
 

*Тайно рандеву*

 

Затварям очи,

не мисля за нищо.

Заспивам.

Сивите клетки

агенти

дебнат -

по минало

и настоящето

кълват -

размиват

границите между тях...

Пресрещат ме

жадуваните силуети...

Ухаещи емоции,

играят си на

жмичка

във обятия...

Преплетени ръце

и устните докоснати...

Тайното ми рандеву,

без екзистенция наяве...

А ние мислим си,

че просто спим...

а просто,

не е думичката,

пасваща на

рандевуто ми

насън...

© Мир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??