15.02.2011 г., 19:33 ч.

Тайно влюбих се в теб 

  Поезия » Любовна
728 0 0

Тайно влюбих се в теб, в твоя смях,

в твоите бляскави очи.

Желаех си тайничко да ме забележиш ти

с твоите красиви очи сред приятелите си.

Изгарящ поглед спря ти на мен,

посочи ме и каза: ти си за мен.

© Бисер Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??