Feb 15, 2011, 7:33 PM

Тайно влюбих се в теб 

  Poetry » Love
733 0 0

Тайно влюбих се в теб, в твоя смях,

в твоите бляскави очи.

Желаех си тайничко да ме забележиш ти

с твоите красиви очи сред приятелите си.

Изгарящ поглед спря ти на мен,

посочи ме и каза: ти си за мен.

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??