2.03.2010 г., 13:43 ч.

Така 

  Поезия » Бели стихове
373 0 1

Кажи го така -

да усетя, че с мен си летял.

Кажи го така -

да усетя

как риеш в дълбокото

и аз,

изтръпнала и напъпила,

викам

от близост,

която е срила стените ми,

срила мен,

приютила инстинкта

за бъдене.

С вик

посрещам живота ти.

Ти

ми даваш живота си.

Направи го така

да няма съмнения

и вечер, когато те срещам,

да знам,

че си бързал към мен.

И когато

до мене притихнеш,

да знам, че си тук-

където винаги си искал.

9.02.2010.

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • приютила инстинкта
    за бъдене.
    С вик
    посрещам живота ти.

    Много добро!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??