3.12.2008 г., 12:01 ч.

Така е 

  Поезия » Друга
462 0 2

 

                                          

 

                               Така е. В моя кораб от въпроси

                               отплува нажеженото море.

                               Изискано невежество тропоса

                               по пътя му тире подир тире.

 

                               Светът е неспасяемо противен.

                               В главата ми камбани лаят знойно,

                               когато сенките среднощ притихнат

                               на  спящите хлебарки във покоя.

                              

© Пенка Паскалева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много хубаво...казано и написано...
    прекрасна поетеса...с обич, Пенка.
  • Твоята поезия впечатлява - изискана, елегантна...поздрави!Поражда много въпроси -пак поздрави!
Предложения
: ??:??