Така е. В моя кораб от въпроси
отплува нажеженото море.
Изискано невежество тропоса
по пътя му тире подир тире.
Светът е неспасяемо противен.
В главата ми камбани лаят знойно,
когато сенките среднощ притихнат
на спящите хлебарки във покоя.
© Пенка Паскалева All rights reserved.
прекрасна поетеса...с обич, Пенка.